Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Αποσμητικά που προστατεύουν τα ρούχα

Αποσμητικά που προστατεύουν τα ρούχα

Πόσες φορές δεν έχετε πριμοδοτήσει με έναν ωραίο άσπρο λεκέ το μαύρο σας φόρεμα ή το μαύρο μπλουζάκι σας λίγο πριν βγείτε από το σπίτι για τη δουλειά ή ένα ραντεβού, εξαιτίας του αποσμητικού σας;
Και πόσες φορές δεν έχετε εκνευριστεί και έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας ότι την επόμενη φορά θα είστε πιο προσεκτική, πράγμα που σπανίως καταφέρνετε;
Έφτασε λοιπόν η στιγμή που δεν θα ξαναμαλώσετε τον εαυτό σας για την άσπρη κηλίδα στο ύψος της μασχάλης, χάρη στη νέα σειρά αποσμητικών Invisible Black and White.

Ανακαλύψτε την πρώτη σειρά αποσμητικών από τη NIVEA που προστατεύει τόσο τα μαύρα όσο και τα λευκά ρούχα από τα κατάλοιπα λεκέδων που τους προκαλούν, δοκιμάζοντας κάποιο από τα:
* Black and White Clear Roll on

* Black & White Clear Spray

* Invisible for Black & White Power Roll on

* Invisible for Black & White Power Spray

Η νέα καινοτόμος γενιά αποσμητικών δεν αφήνει λευκά σημάδια σε σκουρόχρωμα ρούχα και ελαχιστοποιεί τους κίτρινους λεκέδες στα ανοιχτόχρωμα υφάσματα! Η αποκλειστική αυτή δημιουργία συνδυάζει την απαλή φροντίδα της NIVEA με μία αόρατη αποσμητική προστασία για έως και 48 ώρες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.