Αρχική Uncategorized Αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εικαστική συνάντηση με την Μαρία Αγγελή (30/6)

Αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εικαστική συνάντηση με την Μαρία Αγγελή (30/6)

Η αγαπημένη μουσειοπαιδαγωγός μικρών και μεγάλων παιδιών, Μαρία Αγγελή, αποχαιρετώντας τις εικαστικές συναντήσεις για τη φετινή χρονιά, προσκαλεί τα παιδιά στην τελευταία εικαστική συνάντηση για αυτό το καλοκαίρι, την Πέμπτη, 30 Ιουνίου.
Ο τίτλος της έκθεσης "Άσπρο & Μαύρο" που θα επισκεφθούν τα συμμετέχοντα παιδιά στο Μουσείο Φρυσίρα, συμπλέει απόλυτα με την αίσθηση των καιρών και των ανατροπών που βιώνουμε πλέον καθημερινά.
Στην έκθεση "Άσπρο & Μαύρο" Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο πραγματεύονται με ζωγραφική και σχέδιο το αρχετυπικό δίδυμο "Άσπρο & Μαύρο", προσκαλώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν τη γοητεία της απλότητας, της αφαίρεσης, τη δύναμη του σχεδίου.
Τη σημερινή εποχή των εικόνων, της εντύπωσης, της ευκολίας στα χρώματα και στη διαφήμιση, η έκθεση με θάρρος εξυμνεί την "αυτοσυγκράτηση" και την ελαχιστοποίηση, ώστε να δοθεί ο χώρος και η ησυχία για επανεκτιμήσεις δικές μας και του κόσμου γύρω μας.

Ηλικίες παιδιών: 4,5 - 12 ετών
Ραντεβού: 15:00 στο σταθμό Μετρό Ακρόπολη (μπροστά από τα ακυρωτικά μηχανήματα)
Διάρκεια: 1,5 ώρα
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη βράδυ, 29 Ιουνίου, στα τηλέφωνα 210 5616300, 6938 141330.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.