Αρχική Νέα Μεταμφιέστε ... φωτογραφίες στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Μεταμφιέστε ... φωτογραφίες στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Μέσα στο κλίμα των γιορτών της Αποκριάς, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, θα πραγματοποιήσει ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο για παιδιά του δημοτικού.
Τα παιδιά χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές όπως ζωγραφική και κολλάζ θα μεταμφιέσουν με πολύ κέφι τις ... φωτογραφίες τους! Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουν το πρόσωπο, το συναίσθημα και τη δύναμη που θέλουν να αναπαριστά το πορτρέτο τους, να διαλέξουν τα αξεσουάρ που θα προσθέσουν στη φωτογραφία και να τη μεταμφιέσουν χρησιμοποιώντας φαντασία χωρίς όρια και υλικά που θα τους δοθούν δωρεάν.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 11.30΄ και απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄, Δ΄, Ε΄ Δημοτικού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μια φωτογραφία τους (κατά προτίμηση πορτρέτο) σε σχήμα Α4. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μιάμιση ώρα και προσφέρεται δωρεάν.

Δεδομένου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.
*Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΙΜΚ, Φανή Καμπάνη, τηλ. 2810 283219 & 288708, (εσωτ. 106) μεταξύ 12.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Πότε: Σάββατο 5 Μαρτίου στις 11.30΄
Πού: Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, Οίκος Ανδρέου & Μαρίας Καλοκαιρινού, Σοφοκλή Βενιζέλου 27 / Λυσιμάχου Καλοκαιρινού 7, Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: (2810) 283219 - 288708 Fax: 283754


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.