Αρχική Uncategorized Απόκριες στο Δήμο Πετρούπολης (25 & 27/2)

Απόκριες στο Δήμο Πετρούπολης (25 & 27/2)

Ο Δήμος Πετρούπολης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές στις αποκριάτικες του εκδηλώσεις καθώς και στην εκδήλωση για τα Κούλουμα. Ειδικότερα των πρόγραμμα τω εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 25 Φλεβάρη

Βάλτε μάσκες και καπέλα κι ελάτε να παίξουμε και να χορέψουμε με τον Κλόουν, τον Πιερότο, το Ντόμινο, το γαϊτανάκι και τους Κενταύρους. Σας περιμένουν μάσκες και μπαλονοκατασκευές.
Το τμήμα Λατινοαμερικανικών και Ευρωπαϊκών Χορών και η Φιλαρμονική του Δήμου θα δώσουν το δικό τους χρώμα, πλαισιώνοντας την εκδήλωση.

-Πλατεία Ηρώ 10:30 - 12:00 το μεσημέρι

-Πλατεία Αγίας Τριάδας 13:00 – 14:30 το μεσημέρι

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι γιορτές μας θα μεταφερθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ (Κων/λεως και Βούτσαλη) και στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού (Κ.Παλαμά 189) αντίστοιχα.

Καθαρή Δευτέρα, 27 Φλεβάρη

«Εργαστήρι Κατασκευής Χαρταετού»

Την τελευταία ημέρα του Καρναβαλιού ο ουρανός θα γεμίσει «πολύχρωμα πουλιά» που στέλνουν το δικό τους μήνυμα: «Όποιος δεν έπαιξε ποτέ του με χαρταετό, δεν κοίταξε όσο χρειάζεται ψηλά!»

Κατασκευή Χαρταετού στον πολυχώρο «Το Ποικίλο»

Γήπεδα Αγ. Τριάδας 11 π.μ. έως 13.00 μ.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.