Αρχική Famous Parents Από σχολείο σε σχολείο τα παιδιά της Angelina και του Brand…

Από σχολείο σε σχολείο τα παιδιά της Angelina και του Brand…

Τα 5 παιδιά του διάσημου ζεύγους, μάλλον δεν θα αποκτήσουν ποτέ κολλητούς φίλους από τα σχολικά χρόνια τους...

Ο 10χρονος Maddox, o 7χρονος Pax, η μικρή Zahara, 6 ετών, η 5χρονη Shiloh , και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 3 ετών έχουν γνωρίσει ήδη το εκπαιδευτικό σύστημα της Αμερικής, της Ουγγαρίας και τώρα και της Αγγλίας!

Βλέπετε, οι γονείς επιμένουν τα παιδιά να τους ακολουθούν στα επαγγελματικά ταξίδια τους για να είναι μαζί τις λίγες ώρες που μένουν ελεύθερες από τα γυρίσματα των ταινιών τους.

Έτσι, όταν το διάσημο ζεύγος έμενε στην Αμερική, τα παιδιά διδάσκονταν ιδιωτικά στην έπαυλη. Πέρυσι που η Angelina και ο Brand έπρεπε να περάσουν μεγάλο χρονικό διάστημα στη Βουδαπέστη, τα 3 μεγαλύτερα παιδιά παρακολούθησαν τα μαθήματα σε τοπικό σχολείο της Ουγγαρίας.

Φέτος λοιπόν, η οικογένεια βρίσκεται σύσσωμη στην Αγγλία, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Brand World War Z. Τα πέντε από τα έξι παιδιά τους λοιπόν, θα παρακολουθούν τα μαθήματα σε σχολείο της Βρετανίας…

Στην Ελλάδα να μην έρθουν μόνο, γιατί δεν θα βρουν ούτε για δείγμα σχολικό βιβλίο…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.