Αρχική InfoSchool Λύκειο Από την Κρήτη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας

Από την Κρήτη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας

Διαγωνίζονται με δεκάδες μαθητές από όλο τον κόσμο, εκπροσωπόντας τη χώρα μας στην Διεθνή Ολυμπιάδα.
Οι δύο μαθήτριες από τα Χανιά και το Ηράκλειο αντίστοιχα είναι ανάμεσα στην ομάδα των 4 μαθητών που διακρίθηκαν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας και αυτές τις ημέρες διαγωνίζονται στην Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας, που θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου στην Chinese Taipei.

Πρόκειται για την Ελένη Τερεζάκη από τα Χανιά, μαθήτρια στο 1ο ΓΕΛ Χανίων και την Νταϊανόρα Τσεπαϊιτίτε από το Ηράκλειο, μαθήτρια στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου. Τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με το flashnews, πέρασαν με επιτυχία και τις τρεις φάσεις του Πανελλήνιου Διαγωνισμού παίρνοντας, μαζί με ακόμα δύο ελληνόπουλα, το εισιτήριο για την μακρινή Ιαπωνία.

Στη Διεθνή Ολυμπιάδα που ξεκίνησε την Κυριακή και διαρκεί μια εβδομάδα, συμμετέχουν 55 χώρες ενώ ο συνολικός αριθμός των μικρών βιολόγων που μετέχουν στο διαγωνισμό φτάνει τους 220.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.