Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια "Από το Εγώ στο Εμένα και από το Εμείς στο Μαζί" από τους [nomáδes artcore] (28-30/9)

"Από το Εγώ στο Εμένα και από το Εμείς στο Μαζί" από τους [nomáδes artcore] (28-30/9)


Ηθοποιοί\Μουσικοί\Χορευτές\Εικαστικοί\Φωτογράφοι\Κινηματογραφιστές\Εκπαιδευτικοί, Δρουν και Αντιδρούν κάνοντας το Φόβο κινητήριο Δύναμη, σε μια διαδρομή από το Εγώ στο Εμείς.
Μέσα από πέντε ερευνητικά πεδία συναισθημάτων (φόβος - θυμός - θλίψη - χαρά - αγωνία) θα προκύψει ένα θεατρικό Ντοκιμαντέρ για την ολοκλήρωση του Εγώ και τη Συλλογική δύναμη, με τα εξής δεδομένα: Κάτοικοι μιας συγκεκριμένης περιοχής (Αττική), σε μια ορισμένη εποχή (2012-2013), όλων των ηλικιών. Πώς αισθάνονται; Τί επιθυμούν; Ποιά η σχέση με τον εαυτό τους; Ποιά η σχέση με τους άλλους;

Πρώτο ερευνητικό τριήμερο - Συναίσθημα Φόβος: Στόχος είναι οι θεατές, μέσα από μια βιωματική διαδρομή, να δράσουν και αντιδράσουν.

Πολλές τέχνες θα συγκλίνουν και με πρωταγωνιστή τους θεατές, θα ανακαλύψουμε τον Φόβο, θα αναζητήσουμε την Επιθυμία και θα μπούμε στην Διαδικασία να Επιλέξουμε. Συνθέσεις από ανθρώπινες καταθέσεις θα οδηγήσουν σε εξομολογήσεις συγκεκριμένων φόβων.

Σε σκοτεινό χώρο οι θεατές θα αναγνωρίσουν Φόβους όπου βασισμένοι στην Τετραλογία του Φόβου του Fritz Riemann , θα δημιουργήσουν μαζί με τους εμψυχωτές-performers διαδραστικά παιχνίδια με τις 4 βασικές προσωπικότητες του Φόβου: Σχιζοειδής,Kαταθλιπτική, Ψυχαναγκαστική και Υστερική.

Σε φωτεινό χώρο, σε πιο ενεργητική θέση οι καλλιτέχνες καθοδηγούν τον κόσμο στα μονοπάτια του Θέλω.

Σε εξωτερικό χώρο όλοι μαζί, αφού έχουν περάσει από την επιθυμία, θα επιλέξουν κάνοντας τον φόβο δύναμη.

Οι [nomáδes artcore], είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που συσπειρώθηκαν στις αρχές του 2011 με σκοπό την καλλιτεχνική έκφραση και δράση χωρίς περιορισμούς σε σχέση με τον τόπο, την σύνθεση και την μορφή της τέχνης.
Δείτε το βίντεο:

Info

ΧΩΡΟΣ Το πρώην δυτικό αεροδρόμιο, στο Ελληνικό

ΧΡΟΝΟΣ 28, 29 και 30 Σεπτέμβρη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Ηθοποιοί\μουσικοί\χορευτές\εικαστικοί\φωτογράφοι\κινηματογραφιστές\εκπαιδευτικοί

Εισοδος ελεύθερη (περιορισμένος αριθμός θέσεων)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.