Αρχική InfoMommy Νέα Από 3 Σεπτεμβρίου ο "πράσινος" δακτύλιος

Από 3 Σεπτεμβρίου ο "πράσινος" δακτύλιος


Ξεκινά στις 3 Σεπτεμβρίου η εφαρμογή του δακτυλίου στην Αθήνα, ο ο ποίος αυτή τη φορά θα είναι "πράσινος". Παρ' όλα αυτά, οι υπεύθυνοι δεν έχουν ακόμη καταλήξει στον τρόπο χορήγησης του ειδικού σήματος που θα πρέπει να προμηθευτούν όλοι όσοι δικαιούνται ελεύθερη είσοδο.

Χθες, πραγματοποιήθηκε ειδική σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος χορήγησης. Ωστόσο, το υπουργείο διαβεβαίωσε ότι γίνεται προσπάθεια ώστε να χρειαστεί η λιγότερο δυνατή ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Τροποποιημένο μέτρο
Από την 3η Σεπτεμβρίου όλα τα οχήματα σύγχρονης αντιρυπαντικής τεχνολογίας euro 5 ή μεταγενέστερης και εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140g/km θα μπορούν να διέρχονται ελεύθερα στο μικρό δακτύλιο. Το ίδιο ισχύει και για τα υβριδικά οχήματα. Ειδικά για τα υβριδικά επιτρέπονται και αυτά που είναι τεχνολογίας euro 4, εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140g/km.

Τα υπόλοιπα οχήματα θα κινούνται εντός του μικρού δακτυλίου με το γνωστό σύστημα «μονών - ζυγών».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.