Αρχική Uncategorized Αρχίζουν τα εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού στο Σχολείο Παιχνιδιού (15/9)

Αρχίζουν τα εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού στο Σχολείο Παιχνιδιού (15/9)

Το Σχολείο Παιχνιδιού εγκαινιάζει την νέα χρονιά με το θεατρικό παιχνίδι «Η γειτονιά των μεταμορφώσεων…» και προσκαλεί τα παιδιά από 2,5 έως 10 ετών να την παρακολουθήσουν το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «μαγικό» περιβάλλον, ήχοι, εικόνες, ιστορίες και θεατρικά αντικείμενα, θα περιμένουν τόσο τα καινούρια όσο και τα παλαιότερα παιδιά –μικρά και μεγάλα- να παίξουν, να γνωριστούν, να ανακαλύψουν και να διασκεδάσουν δημιουργικά!

Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους του χώρου τόσο για το πρόγραμμα και τους στόχους των φετινών εργαστηρίων, όσο και για την ψυχοσυναισθηματική, παιδαγωγική, εκπαιδευτική και καλλιτεχνική τους σημασία.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2103235462( καθημερινά 10.00-14.00)

Πού: Σχολείο Παιχνιδιού, Λεπενιώτου 8, Ψυρρή
Πότε: Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, 12.00-13.15
Τιμή: 10 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.