Αρχική Νέα Ας βοηθήσουμε με 3€ το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρo

Ας βοηθήσουμε με 3€ το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρo

Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς, δεν έχει ιδρυματικό χαρακτήρα και είναι το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Χωριό
Σκοπός του σωματείου είναι η μόνιμη και μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξης των παιδιών στη βάση της Ελληνο-ορθόδοξης παράδοσης και των αρχών της Παιδαγωγικής και της Ψυχολογίας. Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους. 

Το πρόβλημα των παιδιών χωρίς οικογένεια ή παιδιών που τα κακομεταχειρίζονται, γονείς που δεν έχουν ούτε να τα θρέψουν είναι ίσως μεγαλύτερο από ότι ο μέσος πολίτης μπορεί να φαντασθεί. Πολλά παιδιά ζουν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους με στερήσεις και με τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης υφιστάμενα την εγκατάλειψη και πολλές φορές την εγκληματική συμπεριφορά των προσώπων του στενού τους περιβάλλοντος. Σ’ αυτά τα παιδιά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια. 

Μπορείτε να συνδράμετε οικονομικά στο έργο του σωματείου και να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο χωριό καλώντας από σταθερό τηλέφωνο τον αριθμό 901 11 176 176. Με κάθε σας κλήση προσφέρετε μέσω του ΟΤΕ 3 € στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό. Μπορείτε να βοηθήσετε με την προσωπική σας συμμετοχή, είτε μέσω ετήσιας συνδρομής που ανέρχεται στα 20€ είτε μέσω χορηγιών.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία του Ελληνικού Παιδικού Χωριού: Κεραμοπούλου 11 (πλατεία Αγ.Σοφίας) 54622 Θεσσαλονίκη στα τηλέφωνα 2310 233033, 2310 233773 Fax: 2310 233802, 2310 677556, 2310 678460 Fax: 2310 687213, e-mail: info@paidikoxorio.gr , η ιστοσελίδα του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο  είναι: http://paidikoxorio.gr/site/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.