Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ασφαλή παιδιά και ήρεμοι γονείς με το Iseka

Ασφαλή παιδιά και ήρεμοι γονείς με το Iseka

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα σύστημα ανίχνευσης και εντοπισμού των παιδιών σε πολυσύχναστους χώρους.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά κινούνται πολύ γρήγορα. Αν τα χάσετε από την προσοχή σας για ένα δευτερόλεπτο, τα έχετε χάσει και από το οπτικό σας πεδίο.

Το ISEKA είναι ρολόι αδιάβροχο με ειδικό κούμπωμα ασφαλείας, το οποίο σας δίνει την επιλογή ορίου περιμέτρου ασφαλείας, δωρεάν χρήση σε όλο τον κόσμο, έχει εμβέλεια 400 m και είναι ιδανικό για διακοπές, πάρκα, παιδικές χαρές, εμπορικά κέντρα, θάλασσα – παραλία, camping - ξενοδοχεία, πολυσύχναστους χώρους.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδος MORO ΕΠΕ.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία της συσκευής επισκεφθείτε το www.moro-ltd.gr, ή επικοινωνήστε στο 2310 900308, Θεσσαλονίκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.