Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ατέλειωτες ανοιξιάτικες βόλτες με τα σπάργανα blue chocolate

Ατέλειωτες ανοιξιάτικες βόλτες με τα σπάργανα blue chocolate

Όμορφος καιρός, όμορφη διάθεση κι εσείς δεν θέλετε παρά να απολαύσετε το μωράκι σας, να μοιραστείτε μαζί του τις πιο χαρούμενες βόλτες, να το σφίξετε μαλακά επάνω σας και ο ένας να νιώθει τη ζεστασιά του σώματος του άλλου.
Εμείς βρήκαμε στα καταστήματα Λητώ το κατάλληλο "μέσο" μεταφοράς για να απολαύσετε τη βόλτα σας με το μωρό, νιώθοντας ευτυχισμένοι και οι δυο. Το SlingEZee είναι ένας μάρσιπος αγκαλιάς που θα γίνει ένα με το σώμα σας και θα σας επιτρέψει να φοράτε το μωρό σας παντού με άνεση και ασφάλεια. To SlingEZee πρωτοσχεδιάστηκε από τον παιδίατρο Dr. Sears και ο σχεδιασμός του βελτιώθηκε σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Θηλασμού (la Leche League International). Οι βασικές βελτιώσεις αφορούν στο σωστό επίπεδο ενίσχυσης (padding), θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα τη λεχώνα και θηλάζουσα μητέρα.

To SlingEZee κυκλοφορεί στην Αμερική τα τελευταία 25 χρόνια όπου και διατίθεται μέσω νοσοκομείων και μαιευτικών κλινικών. Κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς είναι προϊόν που αφορά βρέφη και ο Κατασκευαστικός Οίκος θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας.

Ποιότητα, ανθεκτικότητα και ασφάλεια
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απαράμιλλη ποιότητα του SlingEZee τόσο στη ραφή όσο και στην επιλογή των υφασμάτων. Οι διαφορές του σε σχέση με τους κλασικούς / συμβατικούς μάρσιπους είναι σημαντικές και σχετίζονται τόσο με τη φιλοσοφία των sling που θέλουν το παιδί στην αγκαλιά του γονιού, όσο και με τον τρόπο χρήσης τους.

Πιο αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του SlingEZee είναι:
α. ο ειδικός σχεδιασμός του, με την ενίσχυση στον ώμο που δεν τον επιβαρύνει
β. η ειδική σχεδίαση του στην πλάτη, ώστε το βάρος του μωρού να κατανέμεται ομοιόμορφα και να μη πονά η μέση του γονιού
γ. η ενίσχυση που φέρει περιμετρικά του υφάσματος, ώστε να μην πιέζεται το μωρό στα σημεία που έρχεται σε επαφή με το ύφασμα
δ. η άνεση που προσφέρει στην θηλάζουσα μητέρα να θηλάζει διακριτικά παντού τοποθετώντας το μωρό στη σωστή θέση κοντά στο στήθος, ακόμα και σε όρθια θέση, κάνοντας δουλειές στο σπίτι ή βόλτα
ε. τα υφάσματα που εκτός από καλόγουστα (υπάρχει ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που συνεχώς ανανεώνονται), είναι δροσερά, 100% βαμβακερά ή από 100% οργανικό βαμβάκι, ανθεκτικά στο πλύσιμο και στο στέγνωμα σε στεγνωτήριο, ελεγμένα για μόλυβδο και άλλα επιβλαβή για το βρέφος πρόσθετα και χημικά.
ζ. η χρήση του για όλες τις ηλικίες παιδιού που θέλει να κρατιέται στην αγκαλιά, από νεογέννητο βρέφος μέχρι και νήπιο 18 κιλά.
η. η άριστη προσαρμογή στην αγκαλιά κάθε ενήλικα λόγω των διαφορετικών μεγεθών.
θ. η ασφάλεια που νιώθει ο γονιός να ξέρει πως κρατά το παιδί του αγκαλιά με ένα μάρσιπο που έχει δοκιμαστεί επί 25 χρόνια στην Αμερική και κατασκευάζεται με αυστηρές προδιαγραφές και ελέγχους. Το SlingEZee είναι ιδανικό και για το μπαμπά, που φορώντας το μωρό του θα το έχει πολύ περισσότερες ώρες στην αγκαλιά του, βοηθώντας να αναπτυχθεί καλύτερα η σχέση μωρού πατέρα από τη βρεφική ακόμη ηλικία. Τα πλεονεκτήματα του να κρατάτε ένα μωρό στην αγκαλιά σας όσο το δυνατόν περισσότερο έχουν αποδειχτεί από την ιατρική έρευνα. Με το SlingEZee μπορείτε να έχετε το μωρό σας στην αγκαλιά σας ακόμη και όλη μέρα κάνοντας παράλληλα τις δουλειές σας και τόσο εσείς όσο και το μωρό θα είστε ευτυχισμένοι. Το SlingEZee είναι Made in USA και στην Ελλάδα διατίθεται με DVD με οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά. Είναι διαθέσιμο σε πολλά ανεξίτηλα χρώματα και σε δύο αποχρώσεις σε οργανικό κοττόν.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10404&itmid=3105111#


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.