Αρχική Νέα Ατομική βεβαίωση άθλησης μαθητή... για άθληση με ασφάλεια

Ατομική βεβαίωση άθλησης μαθητή... για άθληση με ασφάλεια

Το InfoKids.gr σε συνεργασία με το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, παρέχουν σε όλους εσάς, τη δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου ελέγχου υγείας για τα παιδιά σας στην προνομιακή τιμή των 100€ για τη συμπλήρωση του «Ατομικού Δελτίου Υγείας του Μαθητή» και την εξασφάλιση της συμμετοχής του σε αθλητικές δραστηριότητες των σχολείων όσο και των Συλλόγων τους.

Ο έλεγχος υγείας περιλαμβάνει:

Καρδιολογική εξέταση
Ηλεκτροκαρδιογράφημα
Triplex Καρδιάς
Παιδιατρική εξέταση

Η παροχή αφορά παιδιά σχολικής ηλικίας, και ισχύει μόνο κατόπιν ραντεβού, για όσους τηλεφωνήσουν μέχρι 30/9/2012 στα τηλέφωνα:
210 6869 404 – 210 6869563-4

Ο παραπάνω προληπτικός έλεγχος υγείας κρίνεται απαραίτητος, ανεξάρτητα από τη συμπλήρωση του «Ατομικού Δελτίου Υγείας του Μαθητή», καθώς εντοπίζει εγκαίρως ασυμπτωματικά προβλήματα υγείας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.