Αρχική Infokids Αποδράσεις Κυριακή στον Ωρωπό για το Αττικό rally

Κυριακή στον Ωρωπό για το Αττικό rally

Ευκαιρία για κυριακάτικη βόλτα στον ΩΟρωπό είναι το 24ο Αττικό Rally που θα διεξαχθεί στις 9.30 το πρωί. Το Αττικό Rally θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην οδηγικά ενδιαφέρουσα και απαιτητική διαδρομή της Μαυροσουβαλας Ωρωπού.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν περισσότερα 66 αυτοκίνητα, 24 εξ'αυτών ιστορικά.

Οι εύκολες προσβάσεις για τους θεατές σε πολλά σημεία της διαδρομής, ο χώρος τoυ service park, που θα βρίσκεται πάλι στην παραλία Φάρου Ωρωπού (όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων των νικητών) και διάφορα events που θα λάβουν χώρα, εξασφαλίζουν ένα μοναδικό θέαμα.

Όσοι βρεθείτε εκεί εκτός από τα ιστορικά αυτοκίνητα που θα δείτε να συμμετέχουν στον αγώνα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και μια παρέλαση ιστορικών αυτοκινήτων.

Για τους θεατές, που δεν διαθέτουν δικό τους όχημα, υπάρχουν πούλμαν από και προς Αθήνα, με κόστος που δεν υπερβαίνει τα 9 ευρώ. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 210 9889275-6 & 6949195602.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.