Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Αυτοκίνητο από την Toyota για τα παιδιά

Αυτοκίνητο από την Toyota για τα παιδιά

Το camatte είναι το νέο δημιούργημα της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας για τα μικρότερα μέλη κάθε οικογένειας. Ίσως εμείς οι γονείς να αποφεύγουμε πλέον την άσκοπη χρήση του αυτοκινήτου μας κυρίως για οικονομικούς αλλά και περιβαλλοντικούς λόγους αλλά τα πιτσιρίκια μας πιθανόν να μην ...έβγαιναν από το μικρό θαύμα που ονομάζεται camatte. Με μήκος 2.7 μέτρα και ύψος 1.2 μέτρα, το τριθέσιο αυτοκινητάκι είναι σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του μικρού οδηγού του. Μπορεί να διαλέξει το χρώμα, να αλλάξει τα φώτα του, τα λάστιχα αλλά και τις θέσεις.

«Η απλή δομή του αμαξώματος επιτρέπει στην οικογένει να κάνει όποιες αλλαγές θέλει μόνη της ώστε τα παιδιά να καταλάβουν πώς μπορούν να χειριστούν μόνα τους τα κατασκευαστικά στοιχεία του αυτοκινήτου και να μάθουν τη δομή και τη λειτουργία των μηχανοκίνητων οχημάτων" λένε οι τεχνικοί της εταιρείας. Όσο για το όνομά «Camatte», προέρχεται από την ιαπωνική λέξη για «φροντίδα».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.