Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Αυτό το καλοκαίρι φορέστε γυαλιά ηλίου για το "Στόχο" σχεδιασμένα από τον Οφθαλμό!

Αυτό το καλοκαίρι φορέστε γυαλιά ηλίου για το "Στόχο" σχεδιασμένα από τον Οφθαλμό!

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά αξεσουάρ για εμάς τις γυναίκες, προσπαθώντας πάντα να είμαστε in fashion και να ακολουθούμε τις επιταγές της σεζόν. Τι θα λέγατε όμως αν σας λέγαμε πως τώρα μπορείτε να φορέσετε ένα από τα πιο trendy γυαλιά ηλίου, τα οποία όμως θα στηρίζουν και ένα πολύ σημαντικό σκοπό; Φυσικά και θα τα προτιμούσατε.

Έτσι, ο Οφθαλμός συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της Εκστρατείας του "Στόχου" κατά του Καρκίνου του Στήθους σχεδιάζει μια μεγάλη συλλογή γυαλιών. Η συλλογή αυτή διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Οφθαλμός σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και μέρος των εσόδων θα δοθεί για τη στήριξη της Εκστρατείας.

www.ofthalmos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.