Αρχική Uncategorized Αφιέρωμα για το περιβάλλον στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (5/6)

Αφιέρωμα για το περιβάλλον στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (5/6)

Οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και οι Εκδόσεις Mystis σας προσκαλούν την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, σε ένα αφιέρωμα για το περιβάλλον, με παράλληλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
To πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

11:30-13:00 Οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο παρουσιάζουν το βιβλίο του Eric Carle «Το σποράκι ταξιδεύει» μέσα από την αφήγηση, το θεατρικό παιχνίδι και τις εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά.

•« Σπόροι οι μεγάλοι ταξιδευτές», εκπαιδευτική δραστηριότητα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πάρουν μαζί τους ένα γλαστράκι, για να φυτέψουν το δικό τους σπόρο κόκκινου ηλίανθου

Πού: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, Λεωφόρος Κνωσσού 157 , Ηράκλειο Κρήτης
Πότε: Κυριακή 5 Ιουνίου
Τηλ: 2810-324711 - 2810-324366


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.