Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Αχ, αυτά τ΄ αγόρια...

Αχ, αυτά τ΄ αγόρια...

Aχ, αυτά τ΄ αγόρια...
Δεν τα καταλαβαίνουμε με τίποτα. Δεν πονάνε ποτέ; Δεν κλαίνε; Δε συγκινούνται; Γιατί είναι τόσο απόμακρα; Γιατί είναι τόσο λιγομίλητα; Γιατί είναι, και καλά, τόσο σκληρά; Γιατί δεν κάνουν ποτέ μια ερωτική εξομολόγηση της προκοπής;

Hello... Ακούει κανείς;

Είμαστε κι εμείς εδώ!!! Τα κορίτσια... H Νίκη η σούπερ δυναμική, η Αννέτα η σούπερ μυαλωμένη κι εγώ, το Χριστινάκι, σούπερ σκέτο. Και δεν ήρθαμε από άλλο πλανήτη, αγόρια. Στον ίδιο ζούμε. Μαζί σας. Κι όμως...Εμείς πονάμε. Και κλαίμε πού και πού. Και συγκινούμαστε με όλα τα ωραία πράγματα. Είμαστε όμορφες, ευαίσθητες, τρυφερές, χαριτωμένες και... πολυλογούδες. Κι όσο για τις ερωτικές εξομολογήσεις; Του δίνουμε και καταλαβαίνει.Σ΄ αυτές κι αν είμαστε σούπερ!!
Αχ, καημένα αγόρια, και να ξέρατε τι χάνετε...

Δεν είναι τέλειο να είσαι κορίτσι;

Συγγραφέας: Ντορίτα Θεοδώρου
Σελίδες: 202
Εκδόσεις: Λιβάνης
ISBN: 978-960-14-1568-0
Τιμή: 12.23


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.