Αρχική Νέα Βάψε κι εσύ έναν τοίχο σε σχολείο της Αθήνας

Βάψε κι εσύ έναν τοίχο σε σχολείο της Αθήνας

Αν θέλετε να προσφέρετε εθελοντική εργασία και συγχρόνως έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, υπάρχει για εσάς ένα πρόγραμμα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 20 Αυγούστου μέχρι της 5 Σεπτεμβρίου. Τώρα, αν αναρωτιέστε τι αφορά, η ΕΛΙΞ (Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, που προωθεί την εθελοντική προσφορά) συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων και υλοποιεί δύο καλλιτεχνικά προγράμματα στο κέντρο της Αθήνας! Οι εθελοντές θα εργάζονται στα σχολεία που θα φιλοξενούνται, στις περιοχές του Κεραμεικού και Μεταξουργείου και θα φιλοτεχνήσουν τις προσόψεις δίνοντας χρώματα και ελπίδα στους νεαρούς μαθητές!

Γίνε ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ!
Ψάχνουμε 4 νέους, δυναμικούς και με κίνητρο την εθελοντική προσφορά ομαδάρχες, κατά προτίμηση με προηγούμενη εμπειρία, να γίνουν μέλη και αρχηγοί της ομάδας! Προηγούνται παλιοί ομαδάρχες καθώς και όσοι έχουν παρακολουθήσει την εκπαίδευση ομαδαρχών!
Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ στείλτε στην Έλενα ( projects@elix.org.gr ) τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο, μέιλ) καθώς και μια παράγραφο εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα αγγλικά!

Γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!
Συνολικά και στα 2 προγράμματα θα συμμετέχουν 24 εθελοντές από όλο τον κόσμο. Αν θέλετε ζήσετε μια καλλιτεχνική εμπειρία, να δουλέψετε με μια διεθνή ομάδα και να συμβάλετε στην ωραιοποιήση των προσόψεων δύο έως τριών σχολείων σε υποβαθμισμένες περιοχές του Δήμου Αθηναίων με στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας καλλιτεχνικών στοιχείων στην καθημερινή ζωή των μαθητών των σχολείων αυτών... ΔΗΛΩΣΤΕ τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής ή επικοινωνώντας στο incoming@elix.org.gr
Ποσό συμμετοχής: 100 €

Πιο συγκεκριμένα, οι εθελοντές θα αναλάβουν να αποτυπώσουν έργα νέων Ελλήνων καλλιτεχνών σε μεγάλη κλίμακα σε τοίχους προαυλίων ή μεσοτοιχίες πολυκατοικιών που συνορεύουν με τα σχολεία.

Διαμονή και διατροφή
Οι εθελοντές θα φιλοξενηθούν σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Αθηναίων. Τουαλέτες, ντους και κουζίνα είναι διαθέσιμα. Ο υπνόσακος και ένα υπόστρωμα είναι απαραίτητα. Δύο από τους εθελοντές της ομάδας, σε βάρδιες που αλλάζουν καθημερινά, θα είναι υπεύθυνοι για τη καθαριότητα του χώρου διαμονής και για την προετοιμασία όλων των γευμάτων της ομάδας.

Ελεύθερος χρόνος
Κατά τον ελεύθερό τους χρόνο οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την καθημερινή ζωή της περιοχής. Ενδεχομένως να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις, εφόσον υπάρχουν, εκείνη την περίοδο (συναυλίες, παραστάσεις, κ.ά.). Οι εθελοντές θα συζητούν τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου με τους ομαδάρχες τους. Μαζί θα οργανώνουν εκδρομές, επισκέψεις στην περιοχή, και άλλες δράσεις.

ΕΛΙΞ27 Αθήνα, Αττική, 20/08-05/09 ΣΥΝΤ/ΚΑΛ 12 18+
ΕΛΙΞ28 Αθήνα, Αττική,20/08-05/09 ΣΥΝΤ/ΚΑΛ 12 18+

Στο πρόγραμμα είναι ευπρόσδεκτοι εθελοντές με προηγούμενη εμπειρία και έντονο ενδιαφέρον σε προγράμματα με θέμα την τέχνη του δρόμου. Ανάλογα με το ύψος του τοίχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκαλωσιά.

Ποσό συμμετοχής: 100€
Δηλώσεις συμμετοχής: 210 3825506 και στο incoming@elix.org.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.