Αρχική InfoSchool Λύκειο Βατά θέματα σε Ιστορία, Βιολογία, Χημεία, Αρχές Διοίκησης

Βατά θέματα σε Ιστορία, Βιολογία, Χημεία, Αρχές Διοίκησης

Βατά και κατανοητά ήταν τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν οι χιλιάδες υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων την Τετάρτη (30/5).

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι της Θεωρητικής κατεύθυνσης διαγωνίστηκαν στην Ιστορία, της Θετικής στη Βιολογία, της Τεχνολογικής κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) στη Χημεία-Βιοχημεία και της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος πληροφορικής και Υπηρεσιών) στις Αρχές Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς τα θέματα δεν περιείχαν εκπλήξεις, ήταν ωστόσο για διαβασμένους μαθητές, κλιμακούμενης δυσκολίας και κατανοητά.

Οι υποψήφιοι θα συνεχίσουν μεθαύριο Παρασκευή 1η Ιουνίου 2012.

Έτσι, οι υποψήφιοι της Θεωρητικής κατεύθυνσης θα διαγωνιστούν στα Λατινικά, της Θετικής στη Χημεία, της Τεχνολογικής - Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας, και της Τεχνολογικής - Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.‪‬


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.