Αρχική InfoSchool Δημοτικό Βιβλία στα σχολεία και λιγότερα κενά στους εκπαιδευτικούς, υποσχέθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο υπουργός Παιδείας

Βιβλία στα σχολεία και λιγότερα κενά στους εκπαιδευτικούς, υποσχέθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο υπουργός Παιδείας

Τη διαβεβαίωση ότι με την έναρξη του σχολικού έτους τα σχολεία θα έχουν βιβλία, έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος.

«Τι έχετε; Αναταράξεις;» ρώτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον υπουργό Παιδείας. Ο κ. Αρβανιτόπουλος απάντησε ότι τον επισκέφθηκε προκειμένου να τον ενημερώσει, μία εβδομάδα πριν αρχίσει η σχολική χρονιά, πού βρίσκεται η κατάσταση.

«Βιβλία θα έχουμε και λιγότερα κενά στους εκπαιδευτικούς», δήλωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι όλες οι αλλαγές στον χώρο της Παιδείας πρέπει να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί ο πολιτικός χρόνος είναι συμπυκνωμένος, καθώς όπως είπε «διορθώνουμε παθογένειες δεκαετιών σε δυσχερές οικονομικό περιβάλλον». Συμπληρώνοντας ότι: «Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στις θυσίες και το κάνουν με αυταπάρνηση και όλοι, παρά τις περικοπές, κάνουν αυτό που πρέπει για να βγούμε από την κρίση. Χωρίς ανάκαμψη του εκπαιδευτικού συστήματος δεν πρόκειται να υπάρξει ανάκαμψη». «Το κεφάλαιο Παιδεία είναι πολύ σημαντικό, τόσο για το σήμερα όσο, περισσότερο, για το αύριο», σχολίασε ο κ. Παπούλιας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.