Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Βιβλίο για τη σχολική βία από τον 50 Cent!

Βιβλίο για τη σχολική βία από τον 50 Cent!

Το «Playground», όπως είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος του διάσημου ράπερ 50 Cent έχει θέµα τη βία µεταξύ ανηλίκων και πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Peguin Young Reader στο τέλος του 2011.

«Ενιωσα την ανάγκη να γράψω αυτό το βιβλίο θέλοντας να εξερευνήσω τι είναι αυτό που κάνει ένα παιδί να γίνει βίαιο απέναντι σε ένα άλλο», εξήγησε ο 34χρονος 50 Cent στο MTV. «Αντλησα υλικό από τις δικές µου εµπειρίες, την παιδική και την εφηβική ηλικία και τώρα που κι εγώ έχω έναν έφηβο γιο πιστεύω πως ένα τέτοιο βιβλίο µπορεί κάτι να προσφέρει».

Θυμίζουμε ότι ο 50 Cent έχει ήδη εκδώσει δύο βιβλία, µια αυτοβιογραφία, το «From pieces to weight», και έναν «οδηγό προσωπικής καθοδήγησης», το «The 50th law», που έγραψε µαζί µε τον Ρόµπερτ Γκριν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.