Αρχική InfoMommy Νέα Βιβλιοπαρουσίαση: "Ζώντας με τον HIV"

Βιβλιοπαρουσίαση: "Ζώντας με τον HIV"

O σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας Θετική Φωνή σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS παρουσιάζουν το βιβλίο: "Ζώντας με τον HIV", έναν πλήρη οδηγό ζωής για τους ανθρώπους που μόλις διαγνώστηκαν θετικοί στον HIV ή ζουν εδώ και καιρό με HIV/AIDS.

Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, στο κεντρικό κατάστημα του βιβλιοπωλείου "Ελευθερουδάκης" (Πανεπιστημίου 11 & Αμερικής) και την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν ο κ. Γιώργος Χρύσος, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS (Ε.Ε.Μ.Α.Α.) και ο κ. Νίκος Δέδες, Πρόεδρος του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας, Θετική Φωνή.

Το ‘Ζώντας με τον HIV’ αποτελεί


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.