Αρχική Uncategorized Βιβλιοπαρουσίαση: "Ο θυμιούλης" στον Ιανό (12/5)

Βιβλιοπαρουσίαση: "Ο θυμιούλης" στον Ιανό (12/5)

O Iανός και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν τους μικρούς βιβλιόφιλους το Σάββατο 12 Μαίου στις 12:30 το μεσημέρι στην παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Καμαράτου - Γιαλλούση "Ο θυμιούλης" .

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο μπαμπάς μου είναι ναυτικός. Η μαμά κι εγώ μένουμε με τον παππού και την γιαγιά για να μην είμαστε μόνοι μας όταν λείπει ο μπαμπάς. Ο παππούς έχει όλο κόκκινο πρόσωπο και τα φρύδια του όλο ακουμπάνε το ένα με το άλλο. Δηλαδή ο παππούς όλο είναι θυμωμένος. Η γιαγιά του κάνει όλα τα χατίρια για να μην πάθει τίποτα η καρδιά του όταν θυμώνει. Εγώ μοιάζω του παππού. Η μαμά μου κάνει όλα τα χατίρια γιατί πονάω το κεφάλι μου όταν θυμώνω.

Εκδόσεις: Ψυχογιός
Αριθμός Σελίδων 44
ISBN: 978-960-453-048-9
Τιμή: €7.14

Ιανος
Σταδίου 24, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.