Αρχική Uncategorized Βιβλιοπαρουσίαση στο Μουσείο Συναιθημάτων: "Αχ, σοκολάτα" (4/2)

Βιβλιοπαρουσίαση στο Μουσείο Συναιθημάτων: "Αχ, σοκολάτα" (4/2)

Το Μουσείο Συναισθηµάτων επιλέγει και παρουσιάζει παιδικά βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη µε θέµατα που σχετίζονται µε τα εκθέµατά του. Οι µικροί και µεγάλοι επισκέπτες θα µπορούν να παίξουν στην έκθεση του µουσείου από τις 10:00 έως τη 1:00 και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν την παρουσίαση. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα παραουσιαστεί το βιβλίο "Αχ,σοκολάτα" της Λίλης Λαμπρέλλη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πώς ήρθε στον κόσμο ό,τι πολυτιμότερο για τους λιχούδηδες όλης της πλάσης - η σοκολάτα; Να το πάρει το ποτάμι;...Η ιστορία ξεκινάει σε μια χώρα ηλιόλουστη. Η χώρα ετούτη είχε ένα βασιλιά παντοδύναμο, μια βασίλισσα αδύναμη, μια βασιλοπούλα λαίμαργη κι ένα σωρό άλλο κόσμο γύρω τριγύρω: αυλικούς, θαλαμηπόλους, δήμιους, δικαστές, βάρδους και τραγουδιστάδες, μάγειρες, ζαχαροπλάστες κι έναν παραγιό. Κι ο παραγιός...Ένα υπέροχο βιβλίο για μικρούς και μεγάλους, κατάλληλο για δώρο και για τους ερωτευμένους.

Είσοδος στο µουσείο 4 ευρώ

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Καρατζά 7, Φιλοπάππου
210 9218329


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.