Αρχική InfoMommy Νέα Βιωματικό σεμινάριο «το ζευγάρι μπροστά στην κρίση»

Βιωματικό σεμινάριο «το ζευγάρι μπροστά στην κρίση»

Την τελευταία περίοδο ζούμε μέσα στη δίνη μιας βαθιάς οικονομικό-κοινωνικής κρίσης. Γύρω μας όλα αλλάζουν μ’ έναν τρόπο που μας γεμίζει ανησυχία για το σήμερα και το αύριο. Μείωση μισθών, απολύσεις, επισφαλής εργασία είναι η καθημερινότητα που βιώνουμε. Αβεβαιότητα, αγωνία και φόβος διάχυτα. Μέσα στη δίνη του κυκλώνα κι εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι.
Συχνά, ενώ το ζευγάρι προσπαθεί να αντιμετωπίσει από κοινού τη νέα πραγματικότητα, αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο. Τα συναισθήματα που βιώνει ο καθένας μέσα στον εργασιακό του χώρο και μέσα σε μια κοινωνική πραγματικότητα τόσο επισφαλή και μεταλλασσόμενη, μεταφέρονται στη σχέση του ζευγαριού και διαταράσσουν τους μέχρι τώρα τρόπους συνεύρεσης και επικοινωνίας. Η σχέση αντί να λειτουργεί υποστηρικτικά καταλήγει να αποτελεί ένα ακόμη «πρόβλημα», ένα ακόμη γόρδιο δεσμό. Η κρίση μεταφέρεται και στη ζωή του ζευγαριού.
Το βιωματικό σεμινάριο «το ζευγάρι μπροστά στην κρίση» έχει στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες ώστε η σχέση τους να μη γίνει μέρος της κρίσης. Αντίθετα, μπορούν να αξιοποιήσουν ό,τι θετικό έχουν δημιουργήσει ώστε η γενικότερη κρίση να οδηγήσει σε ένα καινούριο «μαζί» που θα λειτουργεί υποστηρικτικά και για τους δύο.

Ημέρες/Ώρες: 22 και 23 Ιανουαρίου 10:00-15:00
Διάρκεια: 10 ώρες
Τόπος: Διός 42-44 & Αναπαύσεως, Βριλήσσια
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Τιμή Συμμετοχής: 60€
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210 6142238

Υπεύθυνες σεμιναρίου:
Φίλια Κατσώρη, Ψυχολόγος
Δούκα Κατερίνα, Κοινωνική Λειτουργός


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.