Αρχική InfoMommy Σχέσεις Βιωματικό σεμινάριο Yoga του Γέλιου

Βιωματικό σεμινάριο Yoga του Γέλιου

Το γέλιο χαρίζει χρόνια ζωής. Αυτό είναι γνωστό στο λαό μας. Οι συνθήκες όμως της ζωής τα τελευταία χρόνια, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, έχουν επηρεάσει τη διάθεσή μας να γελάμε. Γι' αυτό σήμερα υπάρχουν κέντρα που έχουν υιοθετήσει μια μορφή άσκησης που βασίζεται στο γέλιο, με απώτερο στόχο να επανακτήσουμε τη χαρά μας, αλλά και μια βελτιωμένη υγεία.

Τι είναι η Yoga του Γέλιου

•Είναι μια διασκεδαστική νέα μορφή άσκησης που έχει κατακτήσει τον κόσμο.
•Την ανέπτυξε ο Δρ Μαντάν Κατάρια, Ινδός γιατρός το 1995.
•Ο καθένας μπορεί να γελάσει χωρίς αστεία, χιούμορ ή κωμωδία.
•Γελάμε σαν άσκηση και σύντομα το αυθόρμητο γέλιο ξεσπά.
•Καλλιεργούμε την παιδική μας διάθεση και τη χαρά.
•Συνδυάζουμε διαφραγματικές αναπνοές από τη Γιόγκα με ασκήσεις γέλιου.
•Αυξάνει την παροχή οξυγόνου στο σώμα και τον εγκέφαλο.
•Βασίζεται στο επιστημονικά αποδεδειγμένο γεγονός, ότι ακόμα και εάν γελάμε σαν άσκηση, το σώμα μας απολαμβάνει τα ίδια οφέλη στην υγεία μας.

Είναι μια μορφή άσκησης του σώματος και του μυαλού. Γελώντας με το σώμα μας, ενεργοποιούμε ισχυρές θετικές αλλαγές στο ίδιο το σώμα, το μυαλό, τα συναισθήματα. Ξεκίνησε με 5 άτομα το 1995 και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με πάνω από 6.000 Κλαμπ Γέλιου σε 61 χώρες.
Στο Βιωματικό Σεμινάριο Γιόγκα του Γέλιου παρουσιάζουμε την επιρροή της Γιόγκα του Γέλιου παγκοσμίως, τα σωματικά και ψυχικά οφέλη, γελάμε με την καρδιά μας αφυπνίζοντας το εσωτερικό μας παιδί, την αυθόρμητη χαρά, τη γαλήνη και το σημαντικότερο όλων απολαμβάνουμε την απουσία της σκέψης! Διότι μόνη στιγμή που σταματάμε να σκεφτόμαστε είναι όταν γελάμε!!!

Συντονίζει: Ανδριανόπουλος Γιώργος: Yoga Teacher-Συντονιστής Γιόγκα του Γέλιου T: 6956293950

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 9 Νοεμβρίου. Επειδή ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, η κράτηση θέσης μπορεί να γίνει και με προκαταβολή.
Μέρα σεμιναρίου: 12 Νοεμβρίου
Προσέλευση: 17:30
Έναρξη: 18:00
Συμμετοχή: 35ε
Πληροφορίες-Συμμετοχές: 6956293950 & 210 3229041


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.