Αρχική Προτάσεις Αγοράς Βοηθήστε τον «Κεραυνό Mακούιν» να πάρει το θρυλικό κύπελλο Race O Rama!

Βοηθήστε τον «Κεραυνό Mακούιν» να πάρει το θρυλικό κύπελλο Race O Rama!

Cars NintendoΟ «Κεραυνός Μακουίν» πλέον είναι ένας μεγάλος και έμπειρος οδηγός αγώνων. Μάλιστα ανοίγει τη δική του σχολή αγώνων για νέους οδηγούς, με σκοπό να συμμετάσχουν σε τουρνουά μαθητών. Όμως, ο ορκισμένος του αντίπαλος Τσικ Χικς έχει ιδρύσει και αυτός τη δική του σχολή, διδάσκοντας τους μαθητές τους πώς να αγωνίζονται «βρώμικα». Βοηθήστε τον «Κεραυνό» και τους μαθητές του να βελτιώσουν τα αυτοκίνητά τους, να κερδίσουν τις διαφορετικές κούρσες του τουρνουά και να πάρουν το θρυλικό κύπελλο “Race – O – Rama”.
Ολοκαίνουργιες επιλογές τροποποίησης των αυτοκινήτων. Τώρα μπορείτε να βάψετε τα αυτοκίνητό σας και να προσθέσετε εξαρτήματα που θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Αγωνιστείτε χρησιμοποιώντας ή ενάντια σε μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων και αντιμετωπίστε πρωτότυπα boss fights. Ταξιδέψτε σε νέες πίστες στο Radiator Springs και σε όλο τον κόσμο.
Νέος βελτιωμένος χειρισμός για μεγαλύτερη ακρίβεια, νέα βελτιωμένη νοημοσύνη των αντιπάλων για μεγαλύτερη πρόκληση.
Εκτός από τους αγώνες που περιλαμβάνονται στο τουρνουά, μπορείτε να παίξετε και 11 mini games.
16 καινούριοι χαρακτήρες.
Τιμή : 39,99 €
Τι είναι το Nintendo DS
Nintendo DS Το Nintendo DSi είναι η νεότερη, multimedia εκδοχή του Nintendo DS Lite. Έχοντας την οθόνη αφής ως κεντρικό χαρακτηριστικό, το DSi είναι εξίσου εύκολο στη χρήση και προσβάσιμο για όλους. Οι τίτλοι που παίζουν στο Nintendo DS και Nintendo DS Lite υποστηρίζονται κανονικά και από το Nintendo DSi, με μοναδική εξαίρεση τα παιχνίδια του Nintendo Game Boy Advance, καθώς δεν υπάρχει πλέον αυτή η υποδοχή. Ωστόσο, θυσιάζοντας αυτή την εφαρμογή το DSi εκτός από φορητή κονσόλα video games είναι ταυτόχρονα φωτογραφική μηχανή, internet access point και media player. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του σε σχέση με το Nintendo DS Lite είναι:
- Δύο κάμερες (μία εσωτερικά και μία εξωτερικά) με δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης και πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων.
- Δυνατότητα ηχογράφησης ήχου και αναπαραγωγής μουσικών αρχείων AAC.
- Πλειάδα παιχνιδιών και εφαρμογών μέσω του ολοκαίνουργιου DSiWare, που σας επιτρέπει να σώζετε εφαρμογές μέσω internet.
Δωρεάν Opera Internet Browser, που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του DSiWare.
- Εσωτερική μνήμη.
- Υποστήριξη κάρτα SD για την αποθήκευση αρχείων, φωτογραφιών ή μουσικής.
- Νέο, ανανεωμένο, εύχρηστο interface.
- 12% λεπτότερο, με ματ φινίρισμα για λιγότερες δαχτυλιές.
- Μεγαλύτερες, φωτεινότερες οθόνες 3,25 ιντσών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.