Αρχική Βιβλία Βράβευση για το "Μαραθώνιος Ονείρων"

Βράβευση για το "Μαραθώνιος Ονείρων"

Την Τρίτη 1 Μαρτίου στις 12.00 και στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη ο ΣΕΓΑΣ τιμά τους αθλητές συγγραφείς Νίκο Μιχαλόπουλο και Άννα Βερούλη για την συγγραφή του βιβλίου τους ''ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ'', που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και αποτέλεσε το επίσημο βιβλίο της διοργάνωσης του πρόσφατου Χρυσού Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας με την ευκαιρία της μεγάλης επετείου των 2500 χρόνων από τη μάχη του Μαραθώνα.
Το βιβλίο είναι το έβδομο των συγγραφέων και το πρώτο που μεταφράστηκε στα αγγλικά. Οι δύο αθλητές συγγραφείς τα τελευταία τρία χρόνια έχουν να επιδείξουν 7 παιδικά βιβλία, όλα best sellers, με το Χριστουγεννιατικό τους ''Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ'' να έχει ξεπεράσει τις 40.000 αντίτυπα μέσα στους δύο πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, ενώ έχει τιμηθεί ταυτόχρονα με το Κρατικό βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ από την Ευρωπαική επιτροπή του ECOCITY, μια θεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο τους ''ΠΕΝΤΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ'' και μαι σειρά απίστευτων σε παλμό διαδραστικών παρουσιάσεων, που έχουν ξεπεράσει τις 200 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ο ''ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ'' δεν είναι ένα αθλητικό βιβλίο, αλλά ένα σύγχρονο ανατρεπτικό και ταυτόχρονα βαθιά επαναστατικό εφηβικό κείμενο, που ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας του από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου μέχρι τη διεξαγωγή του μαραθωνίου της Αθήνας, παραλληλίζοντας την ίδια τη ζωή με τα χαρακτηριστικά του αγώνα σε ένα επίπεδο ψυχολογικό, συναισθηματικό και απόλυτα ρεαλιστικό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.