Αρχική Uncategorized "Βρήκαμε τα αυγά και τα πασχάλια!" στον Ελληνικό Κόσμο (9-11/4)

"Βρήκαμε τα αυγά και τα πασχάλια!" στον Ελληνικό Κόσμο (9-11/4)

Σαν βάφονται κόκκινα τα αυγά και οι λαμπάδες ανάβουν, στον «Ελληνικό Κόσμο» δημιουργούμε ένα πασχαλινό εργαστήρι και δίνουμε τη δική μας πινελιά στην ανοιξιάτικη αυτή γιορτή! Ο Ελληνικός Κόσμος στα πλαίσια του εορτασμού του Πάσχα προσκαλεί μικρά και μεγαλύτερα παιδιά στο πασχαλινό εκπαιδευτικό του πρόγραμμα που θα διεξαχθεί την Μεγ. Δευτέρα έως και την Μεγ. Τετάρτη.
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με σκοπό να ανακαλύψουν μέσα από το παιχνίδι τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας που συνδέονται με τη Λαμπρή, αλλά και να δημιουργήσουν ιδιαίτερα πασχαλινά χειροποίητα αντικείμενα, όπως: Διακοσμητική γιρλάντα με ανοιξιάτικο θέμα, για να στολίσουν το περβάζι…Αστεία κοτοπουλάκια με πασχαλινό θέμα, που θα διακοσμήσουν το εορταστικό τραπέζι…Επιτραπέζιο παιχνίδι, για να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους τις μέρες των πασχαλινών διακοπών…

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών

Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη (9, 10 και 11 Απριλίου 2012)

Ώρα έναρξης: 12:30

Διάρκεια: 90’ λεπτά

Το κόστος συμμετοχής είναι 8,50 ευρώ για κάθε παιδί ανά πρόγραμμα. Στα μέλη της παιδικής λέσχης «Τα ΙΜΕάκια», καθώς και της λέσχης των «Ερευνητών», παρέχεται ειδική έκπτωση.

Ελληνικός Κόσμος

212 254 0000.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.