Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος Θεσσαλονίκη

Ελπίδος 52, Συκιές | Τηλ.: 2310 638 300, Fax: 2310 638 301 | Ιστοσελίδα: bao.gr

Ο Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος [ΒΑΟ] είναι ένας από τους ιστορικότερους αθλητικούς ομίλους της χώρας. Ιδρύθηκε από Κωνσταντινουπολίτες πρόσφυγες το 1926 στη Θεσσαλονίκη. Στην πολύχρονη πορεία του, έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νέους να διαπρέψουν στον αθλητισμό και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην περιοχή, συνεισφέροντας στην πολιτιστική ανάπτυξη και την κοινωνική ζωή της πόλεως.

Έχοντας αναδείξει έξι αθλητές του Ολυμπιονίκες και πλειάδα Παγκόσμιων, Πανευρωπαϊκών, Μεσογειακών, Βαλκανικών και Εθνικών Πρωταθλητών, συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού.

Συνεχίζοντας την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους, με 82 χρόνια λαμπρής πορείας και προσφοράς, διατηρεί την αυτονομία του, με τη λειτουργία ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από ένα ευρύτατο πρόγραμμα υποδομών, ακαδημιών και ανανέωσης των τμημάτων του, βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες της πόλης μας και προσφέρει αθλητική παιδεία, γαλουχώντας τους νέους και τις νέες στο ευ αγωνίζεσθαι και τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.