Αρχική InfoMommy Συμβουλές Γίνε και εσύ μέλος στο Action for Happines

Γίνε και εσύ μέλος στο Action for Happines

Έτσι ονομάζεται ένα νέο παγκόσμιο κίνημα για την ευτυχία. Αριθμεί 4.500 μέλη σε 68 χώρες ενώ ένας από τα μέλη του είναι και ο Δαλάι Λάμα.

Το κίνημα απορρίπτει τον ατομικισμό και τον υλισμό και πρεσβεύει ότι καθοριστική σημασία για την ευτυχία ενός ανθρώπου έχει η ποιότητα των σχέσεών του στο σπίτι, στη δουλειά και στην κοινωνία καθώς και η πνευματική του υγεία.

Προτείνουν μάλιστα σε όσους θέλουν να γίνουν ευτυχισμένοι να: βοηθούν τους άλλους, να γυμνάζονται, να θέτουν στόχους και να μην... χρησιμοποιούν συχνά κινητό και ίντερνετ! Άλλωστε μότο τους είναι το "Happiness: a skill you can learn" (η ευτυχία είναι ένα προσόν που μαθαίνεται)

Περισσότερες πληροφορίες: www.actionforhappiness.org/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.