Αρχική InfoMommy Νέα Γίνε οικοδέσποινα με στόχο

Γίνε οικοδέσποινα με στόχο

Γίνε «Οικοδέσποινα με Στόχο» οργάνωσε μια γιορτή ή ένα φιλικό τσάι σπίτι σου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία εσύ και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους». Η ομάδα της Εκστρατείας θα σε βοηθήσει να διοργανώσεις μια επιτυχημένη γιορτή, ένα πάρτι, γεύμα ή μια συγκέντρωση, στέλνοντάς σου υλικό με έξυπνες συμβουλές για το πώς να το κάνεις, συνταγές από γνωστές και γνωστούς chef, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ένα δώρο για σένα την ίδια.
Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες όπως η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Λέχου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ευγενία Μανωλίδου και οι κολυμβήτριες του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Βάρης- Βάρκιζας έγιναν «Οικοδέσποινες με Στόχο» και υποδέχτηκαν με χαρά τις φίλες τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Λυδία Παπαϊωάννου, Μιμή Ντενίση και τα χρυσά κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Πόλο.
Γίνε κι εσύ «Οικοδέσποινα με Στόχο» και οργάνωσε τη δική σου επιτυχημένη γιορτή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να τηλεφωνήσεις στα 210 3614488 και 210 3606430, ώρες 9:30-17:30.

Λίγα λόγια για την εκστρατεία:

Η εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις. Για να συνεχιστεί το έργο της Εκστρατείας θα πρέπει κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.