Αρχική Βιβλία Γαλανόλευκη Σημαία: ένα παραμύθι και εκατό ιστορίες

Γαλανόλευκη Σημαία: ένα παραμύθι και εκατό ιστορίες

Στα πολύ παλιά τα χρόνια, υπήρχε μια χώρα που μετά από πολλούς αγώνες κατάφερε να αποκτήσει τη λευτεριά της. Θέλησε λοιπόν να φτιάξει την εθνική της σημαία. Πολλοί βάλθηκαν να κάνουν τη σημαία. Μια μικρή υφάντρα, έξυπνη και πολυτεχνίτισσα, σκέφτηκε: Αφού η σημαία θα ανεμίζει στο κοντάρι της, πρέπει το ύφασμα με το φύσημα του αγέρα να κάνει πτυχές. Να ’χει μια χάρη!
Άρα, πρέπει το ύφασμα να ’ναι ανάλαφρο και μαλακό. Και τέτοιο ύφασμα είναι μόνο το μεταξωτό.
Οι εκδόσεις Λιβάνη και η συγγραφέας Ματούλα Τόλκα παρουσιάζουν μια σειρά ιστοριών με κεντρικό πρωταγωνιστή, το ωραιότερο σύμβολο της πατρίδας μας, τη γαλανόλευκη σημαία. Οι μικροί αναγνώστες θα μάθουν άγνωστες πτυχές της ιστορίας της σημαίας μας και θα πάρουν μια πρώτη γεύση εθνικής συνείδησης.

ISBN: 960-14-2263-3
Εικονογράφηση: Βαγγέλης Παπαβασιλείου
Αριθμός σελίδων: 54
Τιμή: 10€


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.