Γενικό Νοσοκομείο Θριάσιο Μάνδρα

Γεννηματά Γεωργίου, Μάνδρα | Τηλ.: 210 5534000 | Ιστοσελίδα: www.thriassio-hosp.gr

Ο σκοπός του νοσοκομείου είναι:

Η παροχή πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης, ισότιμα για κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική του κατάσταση. Η ανάπτυξη και η προαγωγή της ιατρικής έρευνας. Η ανάπτυξη προγραμμάτων συνεχούς εκπαίδευσης του συνόλου του προσωπικού.

Ιδιαίτερα το Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, καλείται να καλύψει:
Μια περιοχή με σημαντικές ανάγκες σε υπηρεσίες υγείας, δεδομένου στην ευρεία περιοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Αττικής δεν έχει αναπτυχθεί καμία άλλη δημόσια ή ιδιωτική νοσηλευτική μονάδα.
Την ευρεία περιοχή της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά στο πλαίσιο των εφημεριών των Νοσοκομείων του Γ΄ και Β΄ Πε.Σ.Υ.Π. Αττικής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.