Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο Κοζάνη

Μαματσίου 1, Κοζάνη | Τηλ.: 24613 52600, Fax: 24610 67618 | Ιστοσελίδα: www.mamatsio.gr

1.1 Όραμα

Όραμα του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης θα αποτελούσε να κατοχυρωθεί στην Κοζάνη και στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ως συνώνυμο της ποιοτικής και αποτελεσματικής παροχής υπηρεσιών υγείας και η πρώτη επιλογή της κοινωνίας για τη λήψη αντίστοιχων υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει ότι το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης θα πρέπει να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα β΄ βάθμιας περίθαλψης.

1.2 Αποστολή
Αποστολή του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης είναι να προσφέρει βελτιώνοντας συνεχώς τη λειτουργία του, ποιοτικές υπηρεσίες και να συμβάλει στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην προάσπιση της Υγείας των κατοίκων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Τα παραπάνω θα πρέπει να συνδυαστούν με την επιτυχή αντιμετώπιση του ανταγωνισμού αφενός και με τη συνεχή βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του νοσοκομείου αφ’ εταίρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.