Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Ιπποκράτους 8, Πεντέλη | Τηλ.: 210 8036200, Fax: 210 8033012 | Ιστοσελίδα: www.paidon-pentelis.gr

Το Νοσοκομείο βρίσκεται στα Βορειαανατολικά προάστια της Αττικής και συγκεκριμμένα στο Δήμο Παλαιάς Πεντέλης. Σε πλεονεκτική θέση καθώς βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος, το λιμάνι της Ραφήνας και το μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας). Η πρόσβαση με τη συγκοινωνία είναι εύκολη καθώς υπάρχουν γραμμές του ΗΛΠΑΠ από το Σταθμό του ΗΣΑΠ

Το νοσοκομείο μας είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία του κλάδου της ιατρικής. Η παροχή περίθαλψης στο πλαίσιο διάρθρωσης της ιατρικής του υπηρεσίας, σύμφωνα με το κάθε φορά οργανισμό του, η εκπαίδευση σε ιατρικές εισδικότητες και την εφαρμογή εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων στο χώρο υγείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.