Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα Γεωργίου Ιωαννίνα

Μακρυγιάννη, Ιωάννινα | Τηλ.: 26510 80111 | Ιστοσελίδα: www.gni-hatzikosta.gr

Το Νοσοκομείο μας έχει παράδοση.
Η ίδρυση του οφείλεται στον αλτρουισμό του ευεργέτη του και τα στελέχη μας βαδίζουν στα χνάρια του ιδρυτή. Η διοίκηση του Γ. Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», στηρίζεται στα επιχειρησιακά κριτήρια αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί με ευρείς ορίζοντες και οράματα. Εκτός από τη δημιουργία νέων Τμημάτων και υποδομών, το πληρέστερο εφοδιασμό με σύγχρονη τεχνολογική υποδομή, τη διαρκή φροντίδα για μια άψογη κτιριακή κατάσταση και τη συνεχή λειτουργική αναβάθμιση του Νοσοκομείου, έχει ως κύριο άξονα λειτουργίας τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στον άνθρωπο.
Διοίκηση και προσωπικό με υψηλούς στόχους και συνεχή εργασία δημιουργούν σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Η διοίκηση φροντίζει να παρέχει όλες τις δυνατότητες που απαιτούνται για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση του προσωπικού όλων των βαθμίδων.
Το ιατρικό σώμα του Νοσοκομείου σε στενή συνεργασία με τη Διοίκηση, άμεση ή μέσω των εκλεγμένων οργάνων του, μεριμνά για την ολοένα και υψηλότερη στάθμη στη λειτουργία του Νοσοκομείου και τη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση.
Οι προσπάθειες στο Νοσοκομείο μας δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζονται με στόχο τη καλύτερη εξυπηρέτηση του ανθρώπου και τη διαρκή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.