Αρχική Περιβάλλον Γεννητούρια ενός μωρού πάντα στο ζωολογικό πάρκο του Τόκιο

Γεννητούρια ενός μωρού πάντα στο ζωολογικό πάρκο του Τόκιο

Ένα μωρό πάντα γεννήθηκε στο ζωολογικό πάρκο του Ουενό στο Τόκιο, μια είδηση που προκάλεσε χαρά και συγκίνηση και στην Κίνα, απ' όπου κατάγεται η μητέρα του.   Είναι το πρώτο μωρό πάντα που γεννιέται ύστερα από 24 χρόνια, και η πρώτη γέννηση από φυσικό ζευγάρωμα σε αυτό το χώρο, εξήγησε εκπρόσωπος του ζωολογικού πάρκου. Είναι το τέταρτο μωρό που γεννιέται στο πάρκο, καθώς το τρίτο κατά σειρά είχε γεννηθεί το 1988 με τη μέθοδο της τεχνητής γονιμοποίησης.   Στο πάρκο διακόπηκαν το Σάββατο οι επισκέψεις για το κοινό. Η μητέρα Σιν Σιν είχε νευρικότητα όταν εκτίθετο στο φως και το θόρυβο, όπως είχαν παρατηρήσει οι φύλακες.

Η Σιν Σιν και ο σύντροφός της Ρι Ρι είχαν ζευγαρώσει δύο φορές στα τέλη Μαρτίου και η κατάσταση της υγείας του θηλυκού, κυρίως η αύξηση του επιπέδου ορισμένων ορμονών και η ανορεξία που εμφάνιζε, έκαναν τους κτηνιάτρους να μιλούν για πιθανή εγκυμοσύνη.   Το ζευγάρι είχε αφιχθεί στο Τόκιο από την Κίνα το Φεβρουάριο του 2011.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.