Αρχική InfoTeens Νέα Γερμανικά σε Κίνηση: Glosssomobil Tour

Γερμανικά σε Κίνηση: Glosssomobil Tour

Ποιος είπε πως τα Γερμανικά είναι μόνο εξετάσεις και πτυχία; Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να μάθει κάποιος τη γερμανική γλώσσα και να γνωρίσει τη γερμανική κουλτούρα;
Τώρα η γλώσσα και ο πολιτισμός της Γερμανίας φορτώνονται σε ένα αυτοκίνητο και ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα Γερμανικά σε Κίνηση έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους κατοίκους ολόκληρης της χώρας με τα διαφορετικά πρόσωπα της Γερμανίας.
Δυο οχήματα θα ξεκινήσουν με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφθούν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς εκατοντάδες πόλεις και χωριά. Σχολεία, δήμοι και κοινότητες που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τη γερμανική ταυτότητα πίσω από τα κάθε λογής στερεότυπα μπορούν να καλέσουν το Glossomobil στην περιοχή τους για να κάνει μια ακόμη στάση.
Αυτό το ιδιαίτερο γλωσσικό όχημα είναι φορτωμένο με χίλιους και έναν δημιουργικούς τρόπους παρουσίασης της γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού της Γερμανίας σε όποιον το επιθυμεί. Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, τα κατάλληλα υλικά, όλα παρέχονται δωρεάν στο πλαίσιο του προγράμματος "Γερμανικά σε Κίνηση".
Παιχνίδια, παρουσιάσεις, ομιλίες, εκθέσεις... κάθε επίσκεψη μπορεί να είναι διαφορετική σε συνεννόηση πάντα με τον τοπικό φορέα.

Το Glosssomobil Tour ξεκινάει στις 3 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στον προαύλιο χώρο του Goethe-Institut Θεσσαλονίκης, Βασ. Όλγας 66 και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθεί τη διαδρομή του στη διεύθυνση www.glossomobil.de

Περισσότερες πληροφορίες:Τηλ: +2310 889 613E-Mail: bkd@thessaloniki.goethe.orgwww.glossomobil.de


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.