Αρχική InfoMommy Νέα Γιάννης Μπαξεβάνης: «O Michel Bras της Ελληνικής κουζίνας…»

Γιάννης Μπαξεβάνης: «O Michel Bras της Ελληνικής κουζίνας…»

Από τις 9 ως τις 21 Φεβρουάριου, ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης ήταν καλεσμένος του σεφ Edgard Bovier στο LAUSANNE-PALACE της Ελβετίας για να αναλάβει το «Festival des Saveurs Grecques». To event έγινε με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση τόσο από το κοινό όσο και από τα ελβετικά ΜΜΕ. Ο Γιάννης είχε φτάσει (όπως συνήθως όταν πηγαίνει στο εξωτερικό) με μία βαλίτσα γεμάτη άγρια χόρτα, τα οποία γνωρίζει τόσο καλά και που εντυπωσίασαν τους πάντες.
Γιουβετσάκι της θάλασσας, σφυρίδα σε ζωμό καυκαλήθρας, παϊδάκια σε κρούστα παστουρμά, κεμπάμπ κοτόπουλου στον ατμό τυλιγμένα σε φύλλα από σπανάκι… ήταν κάποια από τα πιάτα που πρότεινε ο σεφ στους πελάτες του Palace. Τα ελληνικά κρασιά έδωσαν το παρόν με πολύ ενδιαφέρουσες ετικέτες απ’ όλη την χώρα, αλλά και το λικέρ μαστίχας Χίου δεν έλειπε από το τραπέζι.
«…δώστε του τα κλειδιά του Palace!», «O Michel Bras της Ελληνικής κουζίνας…», «ο ουρανίσκος σας θα θυμώσει μαζί σας αν δεν πάτε να δοκιμάστε…,» διαβάσαμε στις ελβετικές εφημερίδες.
Το φεστιβάλ ήταν 100 % επιτυχία τόσο για τον Γιάννη όσο και για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.