Αρχική InfoSchool Λύκειο Για τα θέματα της Φυσικής από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος

Για τα θέματα της Φυσικής από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος

Εκτός από το πρώτο θέμα που αποτελούσε το 1\4 των θεμάτων (δηλαδή 25 μονάδες), τα υπόλοιπα απαιτούσαν μεγάλη εμπειρία, θεωρητικό υπόβαθρο και ιδιαίτερη επιστημονική διαίσθηση στη φυσική, σαν να επρόκειτο για διαγωνισμό ταλέντων φυσικής.

Η χρονική διάρκεια των 3 ωρών δεν επαρκούσε για την αντιμετώπιση θεμάτων τέτοιου επιπέδου. Δεν υπήρχε διαβάθμιση σε ό,τι αφορά τη δυσκολία των θεμάτων με αποτέλεσμα την αδυναμία διάκρισης ανάμεσα σε άριστους, πολύ καλούς ή μέτρια προετοιμασμένους μαθητές. Ο αριθμός των ασκήσεων ήταν υπερβολικός ως εκ τούτου οι υποψήφιοι ένιωσαν ότι δεν εξετάστηκαν αξιοκρατικά.

Το θέμα Γ 4 όπως διατυπώθηκε είναι επιστημονικά λανθασμένο. Η ράβδος παίρνει αρκετή ενέργεια μέσω του έργου της δύναμης F ώστε να κάνει ανακύκλωση, με αποτέλεσμα η κινητική της ενέργεια να αυξάνει επ’ άπειρον.

Ο πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας
Γ.Βαφειαδάκης Χρ.Ντάφλος


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.