Αρχική Uncategorized Γιορτή Ανακύκλωσης από μαθητές στο Μεσολόγγι (25/6)

Γιορτή Ανακύκλωσης από μαθητές στο Μεσολόγγι (25/6)

Η περιβαλλοντική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου «Ανακύκλωσε. Δράσε μη μένεις θεατής!» και ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου διοργανώνουν γιορτή της Ανακύκλωσης, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011 και ώρα 6-10 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

*6:00-10:00 μ.μ. : Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

*8:30-10:00 μ.μ.: Θεατρικό δρώμενο για την υπερκατανάλωση και την ανακύκλωση, προβολή βίντεο, παρουσίαση δράσεων των προγραμμάτων Aνακύκλωσης, Ecomobility-οικολογική μετακίνηση και πολιτιστικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:  η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης – Ε.Ε.Α.Α, η εταιρία Ανακύκλωσης λαμπτήρων και ηλεκτρικών συσκευών , η “HELMEPA” , τo δίκτυο “MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS”, η εταιρία ανακύκλωσης μπαταριών “ΑΦΗΣ” και το “Xαμόγελο του παιδιού”.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να πάρουν μαζί τους συσκευασίες που ανακυκλώνονται στους μπλε κάδους, χαλασμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, λαμπτήρες, μπαταρίες, παιδικά ρούχα για επαναχρησιμοποίηση από το «Χαμόγελο του παιδιού» και οπωσδήποτε… όρεξη και κέφι για να συμμετάσχουν στις οικολογικές δραστηριότητες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.