Αρχική Uncategorized Γνωρίστε τη μαγεία του θεάτρου από τον Chris Cooper, στο θέατρο ΠΟΡΤΑ (10/12)

Γνωρίστε τη μαγεία του θεάτρου από τον Chris Cooper, στο θέατρο ΠΟΡΤΑ (10/12)

Ο Chris Cooper, καλλιτεχνικός διευθυντής της Βρετανικής Big Brum Theatre in Education Company, επιστρέφει στο θέατρο Πόρτα, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 7:00 μ.μ. για να παρουσιάσει το καινούριο πρόγραμμα του Εργαστηρίου του θεάτρου Πόρτα.

Το πρόγραμμα "Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα", του Chris Cooper, βασισμένο στο παραμύθι του Χ. Κ. Άντερσεν, θα παρουσιαστεί σε μια σύγχρονη εκδοχή για την εποχή της κρίσης, σε σκηνοθεσία του C. Cooper, μετάφραση της Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνικά-κουστούμια της Ceri Townsend.

Πρόκειται για ένα δίωρο πρόγραμμα εκπαιδευτικού θεάτρου, στο οποίο συνδυάζεται το θέατρο με τη συμμετοχή των παιδιών και απευθύνεται σε μαθητές 3ης έως 6ης Δημοτικού.

Ερμηνεύουν οι εκπαιδευτικοί θεάτρου: Δάφνη Δαυίδ, Αφροδίτη Σορώτου, Φλώρα Σπύρου

Μετά την παρουσίαση ,θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Chris Cooper σχετικά με το συγκεκριμένο project, το οποίο στη συνέχεια θα εφαρμοσθεί στα αντίστοιχα τμήματα των παιδιών, των Εργαστηρίων του Πόρτα και μετά θα ταξιδέψει σε σχολεία της Αθήνας και της ευρύτερης περιφέρειας.

Είσοδος ελεύθερη.
Κράτησεις θέσεων στη γραμματεία του Εργαστηρίου Πόρτα: 210 32 49 829
θέατρο ΠΟΡΤΑ, Μεσογείων 59, Αμπελόκηποι, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.