Αρχική Uncategorized Γνωρίστε το Learn-e-pedia.gr στο Metropolis (24/9)

Γνωρίστε το Learn-e-pedia.gr στο Metropolis (24/9)


Η νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα learn-e-pedia.gr δίνει ραντεβού σε μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 13:00, στον 3ο όροφο του καταστήματος Metropolis στο The Mall Athens.
Μια ξεχωριστή περιήγηση στον κόσμο της διαδραστικής μάθησης ξεκινά για να εισάγει εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς στον πιο σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας.
Για όσους επιθυμούν περισσότερη εξοικείωση με την learn-e-pedia.gr, στο φεστιβάλ «Μικρόπολις 2011», θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για απορίες, δοκιμές, πληροφορίες.
Όσοι λοιπόν, επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της digital interactive διδασκαλίας και να γνωρίσουν το πλούσιο εκπαιδευτικό ψηφιακό περιεχόμενο με όλες τις multimedia εφαρμογές, με έναν διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο, δεν έχουν παρά να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της νέας εκπαιδευτικής πλατφόρμας learn-e-pedia.gr!

Το stand της learn-e-pedia.gr θα βρίσκεται στο φεστιβάλ «Μικρόπολις 2011» στις 21,22 &23 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 14:00 και στις 24&25 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 20:00, στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.