Αρχική InfoBaby Βιβλία Γονιός... μόνος στο σπίτι

Γονιός... μόνος στο σπίτι

Δεν είναι πάντα εύκολο για ένα γονιό να μεγαλώνει μόνος το παιδί του. Συχνά αποθαρρύνεται από τον όγκο της δουλειάς και των υποχρεώσεων που δεν μπορεί να μοιραστεί. Ωστόσο, τα νέα προμηνύονται αισιόδοξα: μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα και έχετε μια καλή σχέση με το παιδί σας.

Οι συγγραφείς προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις σε σημαντικά καθημερινά ερωτήματα, όπως: - Πώς θα κρατήσετε τη σωστή απόσταση από το παιδί σας; - Πώς δεν θα παραμερίσετε τη δική σας ζωή; - Πώς θ' αποφύγετε την παγίδα της υπερπροστασίας; - Πώς θα του επιβάλετε όρια; - Πώς θα οργανώσετε τα οικονομικά σας; - Πώς θ' αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της εφηβείας;

Συγγραφέας: Dahan, Jocelyne, Lamy, Anne
Εκδόσεις: Κριτική
Σελίδες: 159
ISBN: 9789602185605


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.