Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Γούρια από τον Οικο Λεονταράκη: Ξορκίστε το 2012!

Γούρια από τον Οικο Λεονταράκη: Ξορκίστε το 2012!

Φαντασία και χιούμορ επιστράτευσε ο Οίκος Λεονταράκη για να ξορκίσει τη χρονιά που έρχεται. Τα νέα γούρια υπόσχονται να πάρουν το 2012 με το καλό και να βάλουν στη ζωή μας λίγη από τη ζεστασιά του χρυσού και τη λάμψη του ασημιού.Πέντε ιδιαίτερες δημιουργίες «πειράζουν» τους αριθμούς, αποδεικνύοντας ότι με καλή θέληση όλα μπορούν να συμβούν! Έτσι τα νούμερα γίνονται ταξιδιάρικες τρίαινες, στήνουν χορούς, αποκαλύπτουν μυστικές πλευρές και αθροίζονται στους πιο ευφάνταστους λογαριασμούς.
Ασημένια, επίχρυσα ή επιπλατινωμένα, τα νέα γούρια έχουν όλα τα συστατικά που απαιτεί η νέα χρονιά: έμπνευση, χιούμορ και πολλή φαντασία.
Φορέστε τα και πάρτε το 2012… αλλιώς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.