Αρχική Νέα Γραμμή SOS από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο για τον Αύγουστο

Γραμμή SOS από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο για τον Αύγουστο

Η Γραμμή Άμεσης Αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών, που έχει δημιουργήσει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, θα εξυπηρετεί τους ασθενείς και φέτος τον Αύγουστο, όπως όλα τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος, στα 17 χρόνια λειτουργίας του θεσμού, τα περιστατικά, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, ανέρχονται σε εκατοντάδες την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Οι ασθενείς μπορούν και φέτος να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 9490560 και 210 3821109 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και να πληροφορούνται για το ποιοι οδοντίατροι εργάζονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Επίσης, κατάλογος οδοντιάτρων που εργάζονται, θα υπάρχει και στο site του ΟΣΑ www.osanet.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.