Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Γ. Μπαμπινιώτης: Στο συρτάρι η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Γ. Μπαμπινιώτης: Στο συρτάρι η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

«Οποιοδήποτε προσχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών είχε συνταχθεί στο παρελθόν από υπηρεσιακούς παράγοντες, ούτε είναι σε γνώση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, ούτε τη δεσμεύει».

Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη, όταν συναντήθηκε την Πέμπτη το πρωί με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) και αργότερα με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ).

Ο υπουργός Παιδείας νωρίς το πρωί δήλωσε ότι «κάλεσε τις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών για να ακούσει τις απόψεις τους σε ένα διάλογο για το θέμα που τώρα αρχίζει».

Με τις συναντήσεις αυτές ο κ. Μπαμπινιώτης ανοίγει νέο διάλογο από μηδενική βάση για το σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, όπως άφησε να εννοηθεί με τη δήλωσή του, καθώς πρόσφατα ζήτησε και έλαβε τετράμηνη παράταση για την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.