Αρχική InfoMommy Ομορφιά Δαμάζοντας... την άγρια καμπανούλα

Δαμάζοντας... την άγρια καμπανούλα

Πίσω από ένα σπουδαίο άρωμα πάντα κρύβεται μια «μύτη» που δεν φοβάται να τολμά και μια μεγάλη παράδοση στην αρωματοποιία. Το νέο άρωμα της «Jo Malone» είναι η απόδειξη του λόγου του αληθούς: μέσα από τη συνάντηση της κορυφαίας αρωματοποιού Christine Nagel με ένα σπάνιο για την αρωματοποιία υλικό, την άγρια καμπανούλα, και την αγγλική «σχολή» στα αρώματα με μυρωδιές της εξοχής και των άγριων λουλουδιών του αγρού, δημιουργήθηκε ένα άρωμα μοναδικό, το «Wild Bluebell».
Τρυφερό, ρομαντικό και δροσερό, αυτό το ιδιαίτερο «μπουκέτο» των πανέμορφων σαπφειροειδών ανθών και άλλων συστατικών όπως το κανελλογαρύφαλλο, κρίνοι, τριαντάφυλλο eglantine και γιασεμί αιχμαλωτίζει το πνεύμα της άνοιξης για να σας συνοδεύει τις μουντές μέρες του φθινοπώρου και τις κρύες χειμωνιάτικες βραδιές. Και αφού ερωτευτείτε τη δροσερή και λίγο πικάντικη φινέτσα και την αύρα του «Wild Bluebell», που σας περιβάλλει σαν ένα ευωδιαστό «σύννεφο» δροσιάς, θα το εκτιμήσετε και για έναν άλλο λόγο. Καθώς η άγρια καμπανούλα, το εμβληματικό άνθος των δασών της Βρετανίας, είναι είδος υπό απειλή και η προστασία της αποτελεί εγχείρημα ζωτικής σημασίας, ο οίκος Jo Malone έχει κάνει δωρεά στην Εταιρεία Προστασίας Δασών. Αγοράζοντας το άρωμα-αφιέρωμα στο σπάνιο πλέον λουλούδι, συμβάλλουμε όλοι ώστε ένα ακόμα από τα θαυμαστά δώρα της φύσης να παραμείνει μέλος της μεγάλης οικογένειάς της.

Η συλλογή του Wild Bluebell περιλαμβάνει:
Wild Bluebell Cologne 100ml
Wild Bluebell 30ml
Wild Bluebell Body & Hand Wash 250ml
Wild Bluebell Body Crème 250ml
Wild Bluebell Home Candle 200g


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.